top of page

House of Curling tar sommarpaus och förbereder för en spännande höstsäsong

Kära curlingentusiaster och kunder!


Sommaren är här och det betyder att vi på House of Curling tar en välförtjänt paus. Under sommarmånaderna stänger vi vår is för säsongen, men vi vilar inte på våra lagrar. Vi har påbörjat ett omfattande ombyggnadsprojekt som kommer att förvandla våra lokaler och ge er en ännu bättre upplevelse när vi öppnar igen i september.


Ny matsal och uppgraderade faciliteter

En av de största nyheterna är vår nya matsal. Vi vet hur viktigt det är med en trivsam miljö för att njuta av en måltid efter en konferensaktivitet med ett curlingpass. Den nya matsalen kommer att erbjuda en inbjudande atmosfär med modern inredning och en välsmakande meny.


För våra företagskunder har vi också spännande nyheter. Våra konferens- och kick-off-faciliteter genomgår en totalrenovering. Vi kommer att erbjuda nya och förbättrade utrymmen som är perfekta för allt från mindre möten till företagsevent för upp till 80 pers. Kombinera er konferens eller kick-off med en rolig curlingaktivitet för att skapa en oförglömlig upplevelse för alla deltagare.


Boka din höstaktivitet redan nu

Vi förstår att planering är nyckeln till framgång, och vi vill göra det enkelt för dig att boka era höstaktiviteter redan nu. Även om vår is ligger i vila under sommaren, tar vi gärna emot era förfrågningar och bokningar. Visst skulle det vara skönt att gå på sommarledighet och veta att din kick-off eller konferens är bokad och klar inför hösten?


Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka din nästa aktivitet hos oss. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka i september till våra nya, uppgraderade faciliteter och att skapa nya curlingminnen tillsammans.Trevlig sommar önskar vi på House of Curling!

Comments


bottom of page