top of page

Konferensaktivitet i Stockholm

Ta din konferensaktivitet till nya höjder hos House of Curling!

Förena affärsmöten med en iskall curlingupplevelse. Vi erbjuder en unik kombination av
professionella konferensmöjligheter och skoj på isen.

Förvandla ditt event till en iskall succé! Med curling i centrum, garanterar vi en upplevelse som
dina gäster kommer att prata om länge. Förbered dig på inspirerande samtal, oförglömliga
teamövningar och skratt som ekar i curlinghallen!

House Of Curling - konferensaktivitet i Stockholm.jpg

Därför ska du välja House of Curling för din konferens

Välj House of Curling i Danderyd för en konferens som kombinerar professionella mötesrum med det unika inslaget av curling. Vår centralt belägna anläggning är bara en kort resa från centrala Stockholm, vilket gör det enkelt för deltagare att nå oss.

 

Vi erbjuder moderna konferensrum anpassade för alla behov och spännande teambuilding med curling som stärker gruppdynamiken och skapar minnen. Med vår fullständiga service från teknisk support till skräddarsydd catering kan ni fokusera helt på ert möte och era mål.

 

Besök House of Curling för en effektiv och minnesvärd konferensaktivitet i Stockholm.

En annorlunda och unik konferensaktivitet

På House of Curling erbjuder vi en rad tjänster och aktiviteter som berikar er konferens med både effektivitet och underhållning. Våra moderna konferensrum är fullt utrustade för alla typer av presentationer och sammankomster. Med flexibla inställningar för olika behov är de designade för att främja både kommunikation och samarbete.

Vad gör en konferens hos oss unik? Möjligheten att kombinera möten med en introduktion till curling! Denna aktivitet är inte bara rolig utan även idealisk för teambuilding. Den främjar samarbete, strategiskt tänkande och kommunikation inom gruppen, vilket gör den till en perfekt isbrytare eller ett avslutande event som stärker teamandan.

Vi tar hand om alla detaljer, från teknisk support till skräddarsydd catering, så att ni kan fokusera på ert möte och era mål. Genom att välja House of Curling för er nästa konferensaktivitet i Stockholm får ni en minnesvärd upplevelse som både är produktiv och inspirerande.

Planera er konferens hos oss och låt oss skapa en oförglömlig upplevelse!

 Den perfekta konferenssaktiviteten

Curling är en utmärkt aktivitet för konferenser som inte bara är underhållande utan också främjar lagarbete och strategiskt tänkande. I curling krävs samarbete då lagmedlemmarna måste kommunicera och arbeta tillsammans för att placera stenarna så nära målet som möjligt. Detta förstärker relationer och förbättrar kommunikationsförmågan inom gruppen.

 

Curling som teambyggande övning är också en fantastisk isbrytare som hjälper kollegor att lära känna varandra i en avslappnad och rolig miljö. Genom dess unika kombination av fysisk aktivitet och taktiskt spel, erbjuder curling en djupare förståelse för vikten av samarbete och planering, vilket gör det till den perfekta konferensaktiviteten.

Curling – En aktivitet för alla nivåer

På House of Curling välkomnar vi alla, från nybörjare till erfarna curlingspelare. Våra curlingaktiviteter är noggrant anpassade för att passa olika skicklighetsnivåer och ge varje deltagare en optimal upplevelse.
 

Nybörjare nivå:

Vi erbjuder en grundlig introduktion till sporten med fokus på spelregler och tekniker. Nybörjare börjar med att lära sig grundläggande slag, hur man använder soparna och grundläggande strategier. Våra erfarna instruktörer säkerställer en rolig och trygg första upplevelse på isen.
 

Medel nivå:

För deltagare med lite erfarenhet finns möjligheten att förfina sina färdigheter. Vi fokuserar på avancerade tekniker, bättre precision i leverans och strategiskt tänkande. Deltagare får även möjlighet att spela kortare matcher för att praktisera sina nya kunskaper under övervakning av våra coacher.

Avancerad nivå:

Erfarna spelare får utmanande träning och kan delta i avancerade spel och turneringar. Vi erbjuder teknisk förfining, tävlingsträning och spelanalys för att ytterligare förbättra deras prestationer och taktiska färdigheter.

Vårt mål är att alla ska känna sig välkomna och ha möjlighet att utvecklas i egen takt. Med välplanerade övningar och kvalificerad instruktion ser vi till att varje spelare får ut det mesta av sin tid på isen.

Samarbete och laganda

Curling har visat sig vara ett effektivt verktyg för att stärka gemenskap och samarbete inom företag. Här är några exempel på hur curling har använts i tidigare evenemang för att främja teambuilding och förbättra arbetsmiljön:
 

Exempel 1: Försäkringsbolaget

Ett stort försäkringsbolag arrangerade en kick-off på House of Curling där målet var att förbättra kommunikationen och samarbetet mellan olika avdelningar. Genom att dela upp deltagarna i blandade lag, med medlemmar från olika delar av organisationen, tvingades de arbeta tillsammans för att lösa curlingens utmaningar. Deltagarna lärde sig vikten av tydlig kommunikation och strategiskt tänkande samtidigt som de hade roligt. Evenemanget fick stor uppskattning och ledde till märkbara förbättringar i samarbete på kontoret.

Exempel 2: Teknikstart-up

En nystartad teknikföretag använde en eftermiddag på isen för att fira ett framgångsrikt kvartal och stärka banden inom teamet. Curlingaktiviteten gav medarbetarna en chans att lära känna varandra på ett djupare plan utanför arbetsplatsens stress. Spelet krävde att de samarbetade och stöttade varandra, vilket översatte till förbättrad moral och ökad produktivitet i deras dagliga arbete.

Exempel 3: Internationellt företag

Ett internationellt företag med kontor i flera länder arrangerade en global teambuildingdag vid House of Curling. Deltagarna från olika kulturer och bakgrunder samlades för att spela curling, vilket bidrog till en känsla av enhet och gemenskap över geografiska gränser. Curlingen fungerade som en isbrytare och bidrog till att skapa en inkluderande kultur inom företaget.

Dessa exempel visar hur curling inte bara är en sport, utan också ett kraftfullt verktyg för att bygga relationer och förstärka teamdynamik. House of Curling är stolt över att kunna erbjuda skräddarsydda event som möter varje företags unika behov.

Våra konferenslokaler

På House of Curling erbjuder vi några konferenslokaler, skräddarsydda för att passa olika behov och evenemang. Här är en översikt av våra lokaler och vad som gör var och en av dem speciell:

Konferensrum SM

Vår första konferenslokal är idealisk för upp till 25 deltagare, designad för att maximera produktiviteten och samarbetet under möten.

 

Rummet är utrustat med modern teknik och bekvämligheter som en projektor, en 65 tum stor TV, en whiteboard och snabbt WiFi, vilket garanterar en smidig och effektiv mötesupplevelse.

 

Detta rum kännetecknas av sin flexibilitet och är perfekt för både stora presentationer och mindre gruppdiskussioner, tack vare de delbara utrymmena som enkelt anpassas efter gruppens behov.

 

Pris halvdag: 2.000 kr ex. moms

Pris heldag: 3.500 kr ex. moms

Konferenslokal_House of Curling.heic
DSC_0039.JPG

Konferensrum VM

Detta rum är beläget med utsikt över våra imponerande curlingbanor, vilket erbjuder en inspirerande bakgrund för kreativa brainstorming-sessioner och strategiska möten. Med plats för upp till 50 personer, passar detta större utrymme för företag som vill kombinera konferens med en fysisk aktivitet. Utrustat med modern teknik och bekvämligheter, stärker detta rum samarbete och innovation.

Konferensrum OS

För mindre och mer privata möten är vårt tredje rum det bästa valet. Det rymmer upp till 10 personer och är inrett med lyxiga möbler och avancerad teknik för videokonferenser, vilket gör det idealiskt för högintensiva affärsdiskussioner eller konfidentiella överläggningar. Detta rum är designat för att erbjuda en intim och exklusiv miljö där ledningsgrupper eller styrelser kan mötas och fatta viktiga beslut utan störningar.

Konferenser med olika typer av sittningar

Konferensmöblering.png

Teatersittning:

Stolar placeras i rader, alla vända mot en scen eller talare framme. Detta arrangemang är idealiskt för föreläsningar, presentationer eller andra evenemang där deltagarna främst är åhörare.

 

Skolsittning:
Stolar och bord är riktade mot framsidan av rummet, liknande ett klassrum. Detta är lämpligt för utbildningssessioner, workshops eller evenemang där deltagarna behöver skriva anteckningar eller använda en dator.

 

U-sittning:

Bord och stolar ordnas i en öppen kvadrat eller U-formation. Talaren eller ledaren kan röra sig i öppningen. Bra för workshops, möten och grupper där det finns en interaktion mellan föreläsare och deltagare.

 

Styrelsesittning:
Ett stort bord med stolar runt omkring. Alla deltagare kan se varandra, vilket gör detta arrangemang idealiskt för diskussioner, styrelsemöten eller arbetsgrupper.

Mat och dryck till stora och små grupper

Vad vi erbjuder:
 

Buffé NORBERG – svenska smaker (kall buffé).................................................................... 360 sek

- Gubbröra på kavring

- Citrus gravad lax med gräslökssås

- Rostbiff med pickles och rostad lök

- Västerbottenpaj med syltad rödlök, rom och gräddfil

- Potatissallad med äpple, purjolök, pepparrot och kapris

- Simons härliga sallad

- Surdegsbröd med vispat smör

- Lingonpannacotta

 

Buffé HOUSE of CURLING – smaker från medelhavet (kall buffé) ....................................... 400 sek

 

- Breseola med grana padano, olivolja, pinjenötter och ruccola

- Grillad rotfruktsallad med pesto, spenat och kronärtskocka

- Caprese med cocktailtomat, basilika och mozzerella

- Kaprisfylld kycklinglårfilé med salvia och citron

- Halstra tonfisk med salsa verde toppad med friterad purjolök

- Simons härliga sallad

- Bröd med vispat smör

- Pannacotta med marinerade jordgubbar

 

Buffé PEJA – asiatiska smaker (kall buffé)............................................................................ 440 sek

- Flankstek tataki med rödlök och wasabimajonnäs

- Sesamsotad tonfisk med ponzudressing, friterad gari och rättika

- Tomat- och löksallad med Nuoc Chamdressing

- 5-spice kryddad kycklingfilé med hoisinsås på friterat rispapper

- Glasnudelsallad med morot, handskalade räkor, blekselleri, lök, sojabönor och asiatisk

dressing

- Simons härliga sallad

- Bröd med vispat smör

- Mangosallad med limegrädde

Planera din konferens

Att planera en konferens på House of Curling är både enkelt och roligt. Vår unika anläggning kombinerar nytänkande med tradition, vilket gör ditt event minnesvärt. Här är en steg-för-steg guide för att hjälpa dig att planera din konferens hos oss:

Steg 1: Fastställ mål och innehåll till konferensen
 

 • Ta kontakt med oss. Besök vår webbplats för att fylla i kontaktformuläret eller ring direkt till vår bokningsavdelning. Ange önskat datum, antal deltagare och speciella önskemål du kan tänka dig för ditt event.
   

Steg 2: Planering och anpassning
 

 • Diskutera detaljer. Efter din första kontakt kommer en av våra eventplanerare att höra av sig för att gå igenom detaljer och diskutera dina önskemål. Detta inkluderar konferensrum, tekniska behov, mat och dryck samt eventuell underhållning eller teambuilding-aktiviteter som curling.

 • Skapa ett skräddarsytt program. Vi hjälper dig att skräddarsy programmet så att det passar just dina behov, oavsett om det är en halvdagskonferens eller flera dagar med övernattning.
   

Steg 3: Bokning och bekräftelse

 • Godkänna offerten. När vi har gått igenom alla detaljer får du en offert. När du är nöjd med upplägget och offerten bekräftar du din bokning genom att underteckna och returnera avtalet till oss.

 • Betalning. En förskottsbetalning krävs för att säkra din bokning. Slutlig betalning sker enligt de betalningsvillkor som anges i offerten.
   

Steg 4: Förberedelser inför konferensen

 • Slutlig planering. Cirka två veckor innan eventet har vi en avstämning för att gå igenom programmet, deltagarlistor, specialkost och andra sista minuten-justeringar.

 • Teknisk setup. Vår tekniska personal ser till att all nödvändig utrustning är på plats och fungerar som den ska. Detta inkluderar ljud, ljus, projektion och internetuppkoppling.
   

Steg 5: Genomförande av konferensen

 • Dagen D. Vårt team välkomnar dig och dina deltagare på anläggningen. Vi ser till att allt löper smidigt från start till mål.

 • Support under dagen. Vår personal finns till hands under hela din vistelse för att hantera eventuella frågor och se till att ditt evenemang blir lyckat.
   

Steg 6: Efter konferensen

 • Feedback. Efter konferensen uppskattar vi om du vill dela med dig av din feedback. Det hjälper oss att förbättra våra tjänster och din upplevelse som kund.


Att anordna en konferens hos House of Curling ger dig inte bara en professionell miljö utan också en unik möjlighet att kombinera affärsmöten med avkopplande och roliga aktiviteter som curling. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett oförglömligt event!

bottom of page