top of page

Planera höstens konferensaktivitet i Stockholm – boka din teamaktivitet på House of Curling!


Är det dags att planera höstens kick-off? Gör det enkelt och inspirerande! På House of Curling erbjuder vi en perfekt kombination av sport, samarbete och kulinariska njutningar som gör din kick-off minnesvärd. Låt ditt team upptäcka curling – en spännande och inkluderande sport som passar alla.


Curling är inte bara en sport, det är den perfekta konferensaktiviteten i Stockholm för att främja samarbete och bygga starka team. Det unika med curling är hur det kombinerar fysisk skicklighet med strategiskt tänk, där deltagarnas förmåga att samarbeta och kommunicera står i centrum. Att spela curling kräver att man lyssnar, planerar och utför i harmoni, vilket stärker känslan av laganda och gemenskap.


I år kan vi dessutom erbjuda en ännu bättre upplevelse. Vi kommer under sommaren byggt om vårt kök och matsal för att förhöja er konferensaktivitet i Stockholm. Efter en dag på isen kan ni avsluta med en gemensam middag där ni njuter av välsmakande rätter från vår meny.


Curling som konferensaktivitet i Stockholm hos House of Curling är inte bara en rolig och minnesvärd upplevelse, utan även en plattform för att bygga starkare relationer och förbättra samarbetet inom teamet. Som många av våra kunder ser det är House of Curling det självklara valet för en lyckad och utvecklande teamaktivitet.10 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page